Kunstkalenders

Hier vind je een overzicht van de kunstkalenders.

Terug naar kunstkaarten overzicht. klik hier.

 

Encaustic Art verjaardagskalender

Deze unieke Encaustic Art kalender geeft je een vrolijk gevoel en kunstzinnige inspiratie in elk seizoen! En je vergeet natuurlijk geen verjaardagen meer....

Kerbusch Creaties heeft deze oogstrelende kalender samengesteld uit diverse encaustic art schilderwerken. Dit is een techniek met gesmolten gekleurde was; waardoor zeer intuïtief gewerkt kan worden. Deze was geeft prachtige heldere kleuren en in elkaar vloeiende vormen met grillige effecten door het gebruik van schellak.

Elke maand heeft een ander ontwerp, waaronder o.a.landschappen, fantasiedieren, vogels, vissen en bloemen. Klik op de foto voor een uitvergroting.

Prijs: € 12,50

Verzendkosten 4,25 in NL

Formaat A4 21 x 29,7 cm

Uitvoering Wire-O ring en ophanghaakje. Stevig glanzend papier.

 

Verjaardagskalender met dieren.

 

Deze speelse dierenkalender is compleet geïllustreerd met allerlei verschillende dieren. Ze zijn meestal op een impressionistische manier geschilderd; vooral fantasierijk en niet realistisch. door de intuïtieve manier van werken laat ik het een beetje aan het toeval over hoe een dier eruit komt te zien. 

Erg leuk om cadeau te doen of natuurlijk zelf te houden.

Elke maand heeft een ander dier als blikvanger, met een sierlijke zwarte omlijning. ook staan er nog kleine afbeeldingen onder aan iedere bladzijde. De kalender is niet van een jaartal voorzien, dus je kunt er meerdere jaren van genieten.

 

Klik op de foto van de maanden voor een uitvergroting.

Prijs: € 10,95

Verzendkosten worden berekend bij de order; circa 4,25 in NL

Formaat 15 x 42 cm

Uitvoering Wire-O ring en ophanghaakje.

Enkelzijdig Gedrukt op stevig glanzend papier.

13 pagina's inclusief voorblad. Enkelzijdig bedrukt.

Levertijd circa 1 tot 2 werkdagen.