Etsy shop 'Kerbusch Creaties'

Bij de Etsy shop zijn nog meer kunst mogelijkheden om van te genieten! Sinds half januari is mijn Etsy shop geopend  en deze is geheel gewijd aan digitale download kunst.

 

Digitaal kunst plezier! 

Kies uit; download; print (of laat printen) en verstuur (of lijst in)

Er zijn meerdere redenen en voor mij heeft het toegevoegde waarde om ook digitale kunstprints aan te bieden.  Een van de voordelen voor jou is dat producten zoals kaarten en A4 posters snel beschikbaar zijn; zonder extra wachttijden en ook zonder de verzendkosten en dergelijke.

 

Steeds meer mensen hebben thuis een goede printer die kleine posters op A5 en A4 formaat kan afdrukken. En anders ga je met de usb-stick naar je copyshop of printservice en laat je het daar afdrukken in de hoeveelheid die je wilt printen of versturen. En natuurlijk op het door jou gewenste papier; glossy of mat; dik of dun, er is meestal meer keuze om de kaarten of posters een eigen gewenste uitstraling te geven. Je kunt het dan zelf bepalen.

 

klik op de foto om direct naar de Etsy shop te gaan.


Digitale papier setjes

Voor liefhebbers van dessinpapier is er nu ook digitaal downloadbaar papier voor allerlei toepassingen. Mijn nieuwste collectie is de 'Heart & Mind Collectie'. Een unieke set naadloze papier dessins van 8 verschillende motieven. De maten zijn 30,5 x 30,5 cm of 12 x 12 inch.

Ideaal voor scrapbook, collage, hobby; kleine cadeautjes, kaarten of labels van te maken.

Het hart; hoofd en handen spelen een centrale rol in dit thema. De elementen zijn geschilderd met was in warme rode tinten en op zachte pastelkleurige achtergrond geplaatst.

Je kunt deze dessins ook groter maken door meerdere van hetzelfde dessin naast of onder elkaar te plaatsen.

 


Tropical Flowers collectie digitaal papier op Etsy.

Met een klik op de afbeelding kom je rechtstreeks bij het product in de Etsy winkel.

Postkaarten

Ik vond het toch leuk om zelf setjes samen te stellen met ontwerpen die mooi bij elkaar passen. Zoals met klassieke zwart-wit kaarten; of juist thema series met bloemen of dieren, voor een seizoen of lekker abstract. Bijvoorbeeld een serie tropische fantasie kaarten.

Printbare A6 kaartensets

Nieuw zijn de combinatiesetjes met verschillende design kaarten. Labels met alleen een afbeelding zonder achterkant en/ of kaartjes met logo op de achterkant; in PDF bestand.


Placemats

Natuurlijk zijn er ook bekende designs toegevoegd. Een selectie van placemats op A3 formaat is als printbaar item op Etsy verkrijgbaar.


Posters

Printbare posters van bloemen, abstract werk en kleurrijke encaustic art schilderijen op A4 of A3 formaat. Digitale downloads die je zelf kunt (laten) printen op gewenst papiertype.

Printbare kunstwerken A3

Digitale download met mooie kleurrijke encaustic art schilderijen op A3 formaat. Sets van 3 werken die samen een mooie combinatie vormen.