Pluk de vruchten

Gepubliceerd op 23 september 2022 om 11:31

Het is oogsttijd!

De herfst komt er alweer aan en aan het eind van de zomer zijn de bessen rijp, de noten, appels en peren liggen weer op de fruitschaal en ik deel graag de vruchten van mijn laatste designs met jullie. De thema's zijn vooral uit de natuur. Weelderige bloemen en ook bessen, zaden, ook regelmatig verrijkt met vrolijke vogels.

 

De Bessen collectie

Vanuit een paar mooie kunstwerken met distels, zaden en bessen heb ik een paar naadloze dessins geproduceerd, geïnspireerd door paarse bessen of druiven, alhoewel ik ze persoonlijk meer op blauwe bessen vind lijken, ah de kunstzinnige vrijheid...Hier zijn nu vierkante kaarten van te koop; en setjes met leuke kleine A6 kaartjes, leverbaar via de reguliere post.

De dessins zijn ook digitaal verkrijgbaar via de nieuwe payhip winkel (zie ook Digitale Art producten

 

 

Prachtige collectie met rozen en lentebloemen; ofwel Present moment genoemd. Omdat ze zo mooi zijn, dat je er op dat moment even bij stil moet blijven staan.

een set met A6 kaarten; allemaal net weer wat anders...

Berries everywhere !

Berries individuele kaarten set met 8 verschillende kaarten inclusief envelop met veel zachte tinten en lavendelkleurige achtergronden. Deze kaartjes zijn ook enig om in te lijsten.

 

 

 

 

Nieuwe vierkante kaarten per set

vierkante kaarten met blanco binnenzijde

 De set wordt geleverd inclusief passende enveloppen.

Neem een kijkje bij de Vierkante kaarten

N.B. Per set van 9 stuks te bestellen. Verzendkosten worden automatisch berekend bij kassa.

N.B. de eventuele zichtbare watermerken met de naam of logo van kerbusch creaties op de voorbeelden in deze blog zijn uiteraard niet aanwezig op de producten.