Hello Autumn

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 om 15:23

Yeah I love autumn....

De herfst is altijd een prachtig seizoen en mijn nieuwe collectie kaarten en dessins is gebaseerd op impressies van diverse seizoentaferelen. Met dit thema is een kaarten c.q. label collectie samengesteld met warme kleuren; bloemen in de wind; anjers met bruine takjes, hazen die onder een haag spelen, uitgebloeide planten. Ode aan de herfst.

 

Brilliant leaves

Vanuit een paar mooie kunstwerken met fel gekleurde bladeren en leuke variaties op ronde bladeren, en artistieke impressies van diverse bladsoorten heb ik een paar naadloze dessins geproduceerd. Deze zijn zeer levendig met veel rood, oranje en bonte kleuren. Er zijn zowel digitale naadloze patronen als kaartjes te bestellen. De dessins zijn alleen digitaal verkrijgbaar ( printformaat 30,5 x 30,5 cm) via de nieuwe payhip winkel (zie ook Digitale Art producten

De leuke kleine A6 kaartjes of labels bestaan uit 8 verschillende designs en zijn ook leverbaar via de reguliere post met envelop.

 

 

 

Hello autumn kaartenset !

Prachtige warme serie individuele kaarten met 8 verschillende kaarten inclusief envelop met veel warme herfst tinten en sobere achtergronden. Deze kaartjes zijn ook enig om in te lijsten of te gebruiken voor bloemen- en geschenk kaartjes.

 

 

 

 

Naadloze dessins met Herfst thema

Prachtige nieuwe designs, waarmee ook de kaarten en labels zijn vormgegeven. Deze designs zijn opgemaakt voor printformaat 12 inch ofwel 30,5 cm. Het is ook een populair scrapbook papierformaat, voor collage en hobby.

Je kunt ze naast elkaar en onder elkaar aansluiten en zo vergroten. Geschikt voor allerlei projecten; papier, uitnodigingen, textiel, notitieboekjes, dagboeken; agenda's en noem maar op.

Enkele ontwerpen zijn ook in de webshop verkrijgbaar als cadeaupapier. Ik zag echter dat de verzendkosten van inpakpapier vellen erg is gestegen. Daar heb ik helaas geen invloed op. 

Je kunt ze ook als download product kopen, dan bespaar je op de verzendkosten en kun je ook meerdere dingen doen met het patroon...

Wat krijg je bij digitale dessins?

Altijd ontvang je een jpg afbeelding van kleiner bestandformaat met een gekleurde achtergrond zoals in het voorbeeld; ook zijn er van de herfstcollectie .png bestanden toegevoegd met een transparante achtergrond, waarmee je zelf de achtergrond kleur kunt veranderen op de computer.

Neem een kijkje bij de pattern collections

Daar vind je allerlei designs.

 

N.B. de eventuele zichtbare watermerken met de naam of logo van kerbusch creaties op de voorbeelden in deze blog zijn uiteraard niet aanwezig op de producten.