Digitale download producten

Nieuw!

Nieuw in de Payhip Artshop te bestellen!

Digitale downloadbare artikelen geïnspireerd op encaustic art werken en meer....speciaal voor de liefhebber van de encaustic art artikelen uit de Kerbusch Creaties collectie.

 

Wil je direct kijken naar de collectie? Klik op onderstaande foto of hier! 


 

De Artshop van payhip is simpel en overzichtelijk; ook vind je er alleen de producten van Kerbusch Creaties en niet 10.000 andere suggesties die het algoritme van Etsy je nog wil laten zien. 

 

Payhip is een e-commerce platform waarop je zelf een specifieke digitale download shop kunt inrichten. Speciaal ontwikkeld voor de verkoop van digitale producten, ebooks; cursussen; software; muziek; grafische producten; illustraties, grafische designs; clipart; en alles wat digitaal leverbaar is.

Je kunt hier simpel en veilig afrekenen en je aankoop direct downloaden; waar je ook bent. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden in de checkuit; o.a. paypal.

 

Payhip shop Kerbusch Creaties

 

Clipart


Digitaal kunst plezier! 

Digitale producten zoals illustraties van een selectie kunstwerken, printbare kaarten; scrapbook papier; naadloze dessins, digitale clipart;  deze shop is geheel gewijd aan digitale download kunst.

 

Voor iedereen die van kunst houdt en leuke kaarten; illustraties of dessins zoekt voor achtergronden, digitale uitnodigingen, mailverkeer, nieuwsbrieven en allerlei andere presentaties.

Vaak hoeven illustraties, grafische ontwerpen zoals clipart, kaartjes, uitnodigingen en dessins niet meer eerst als product te worden gerealiseerd, wat heel wat productie en verzendkosten scheelt. En natuurlijk kun je het altijd gewoon uitprinten zoals jij wilt.

Vaak willen mensen ook liever zelf kunnen kiezen of ze een illustratie op papier; textiel, of hun favoriete ondergrond willen laten afdrukken. Er zijn talloze mogelijkheden qua materialen hoe je je bedrukking kunt laten uitvoeren.

Kies en betaal-download-geniet!

Via deze Artshop wil ik de kunstliefhebber een heel breed palet aan mooie digitale kunst en illustraties kunnen bieden.  Een van de voordelen voor jou is dat producten zoals digitale prints snel beschikbaar zijn; zonder extra wachttijden, verzend en transport kosten en ook zonder de kans op vertraging en dergelijke. Je kunt ook bepalen waarvoor je het gebruikt.

Wil je een collage maken; uitnodigingen op papier printen voor een feest; servetten voor kerst of liever een mok, t-shirt of uniek cadeaupapier bedrukken met een design? Voor eigen gebruik is het allemaal binnen enkele klikken binnen handbereik.

Print het zelf en lijst in of verstuur...

Alles wat je nog nodig hebt is een goede printer die op A5 en A4 formaat kan afdrukken. En anders ga je met de usb-stick naar je copyshop of printservice en laat je het daar afdrukken in de hoeveelheid die je wilt printen of versturen. En natuurlijk op het door jou gewenste papier; glossy of mat; dik of dun, volledig gerecycled materiaal, er is meestal meer keuze om de kaarten of posters een eigen gewenste uitstraling te geven. Je kunt het dan zelf bepalen. Of mail/upload het naar de drukker; een PDF of .png bestand voor kaarten is het meest gangbaar.

Persoonlijk of commercieel gebruik

Voor persoonlijk gebruik zijn de bestanden gewoon permanent beschikbaar na aankoop. Voor eigen gebruik print of bedruk je het eindproduct zoals bijvoorbeeld kaarten, behang, shirt of wat je maar wilt en zo vaak je nodig hebt. Tot een max. van 100 prints mag je deze fysieke eindproducten delen. (bijvoorbeeld kaarten versturen, t-shirts voor gelegenheid of groep bedrukken of zo)

Je mag niet het originele digitale bestand delen of doorverkopen.

 

Als je de bestanden voor commerciële doelen wilt kopen, dan gelden er andere voorwaarden. Kijk voor je aankoop bij de licentievoorwaarden wat is toegestaan. Op alle ontwerpen rust altijd auteursrecht.

 


Gebruikersvoorwaarden

Vanwege het digitale karakter van de producten kan ik helaas geen ruiling of retournering accepteren. Als je het bestand gekocht en gedownload hebt, is de aankoop daarmee definitief.

 

Natuurlijk kan er iets fout gegaan zijn. Mocht er iets misgegaan zijn met het bestand; kun je het niet openen, heb je iets heel anders gekregen dan je verwacht had of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op; ik help je graag.


Wrap yourself in ART & feel GOOD....

Een aantal kunstwerken vond ik ook leuk voor t-shirts en ik heb er uitsnedes voor clipart designs van gemaakt. Ze zijn zeer bijzonder om er kledingstukken mee te bedrukken. In de eerste instantie wilde ik zelf de t-shirts laten bedrukken. Maar smaken verschillen en er is zoveel mogelijk qua modellen, maten en kleuren dat ik me daar beter niet in kan verdiepen. Ik vind het namelijk veel leuker om kunst te maken!

 

Er zijn inmiddels diverse Clipart ontwerpen die als draagbaar kunstwerk nu ook simpel in je kledingkast zijn te manifesteren voor jou! Hier staan een aantal voorbeelden van designs.