Vortex collectie

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 15:13

Yeah, Let's dive into the Vortex.

Ik heb al heel wat boeken gelezen over de wet van aantrekkingskracht en een van mijn favorieten is de lessen van Abraham/ van Esther en Jerry Hicks. Vooral de beschrijving van de Vortex spreekt tot de verbeelding.

 

De 'wat'?... Een vortex kan vertaald worden als een krachtige energiestroom die je meevoert naar je verlangens; maar natuurlijk zijn er veel mogelijke betekenissen; een weergave van een spiraal; de oneindige wijsheid van de kosmos; de weg naar binnen, de stilte in jezelf...

 

Genoeg om over te mijmeren en zo ontstaat een hele collectie met het thema cirkels, bollen en organische verbindingen die met veel plezier zijn geschilderd. Daarna heb ik de uitsneden op zachte en lieflijk ogende achtergronden geplaatst. Om van te watertanden, een heerlijke frisse lenteachtige serie cadeaupapier is nou te vinden in de webshop bij de dessins.

Check it out!

 

Vortex collectie cadeaupapier !

Klik op de bovenstaande afbeelding om rechtstreeks naar de artshop pagina met dessins te gaan.

 

 

 

 

Nieuwe vierkante kaarten per set

Tropisch getinte kaarten met blanco binnenzijde

Gebaseerd op weelderige tropische taferelen, dieren en een mix aan vrolijke kunst werken... Er zijn een paar nieuwe sets met vierkante dubbelzijdige kaarten toegevoegd bij de artshop. De meeste ontwerpen zijn aan de voorzijde en achterzijde gespiegeld met een blanco binnenwerk. Bij de productdetails kun je de foto's zien. De set wordt geleverd inclusief passende enveloppen.

Neem een kijkje bij de Vierkante kaarten

N.B. Per set van 9 stuks te bestellen. Verzendkosten worden automatisch berekend bij kassa.

 

 

N.B. de eventuele zichtbare watermerken met de naam of logo van kerbusch creaties op de voorbeelden in deze blog zijn uiteraard niet aanwezig op de producten.