Overzicht Art shops

 Externe platformen met de Encaustic Art designs.

Na lang wikken en wegen heb ik mijn eigen webshop pagina met kunstkaarten, kalenders, kantoorartikelen en drukwerk gesloten in januari 2023. Er ging erg veel tijd in zitten om alles te bewerken, voorbeelden maken en de artikelen te presenteren.

 

De kunstkaarten en diverse dessins zijn nog als digitale downloads te koop in mijn Payhip shop.

Bij onderstaande platformen zijn nog meer kunst producten om van te genieten!

Inmiddels heb ik enkele platformen waarop mijn designs verkrijgbaar zijn; en ze hebben allemaal een ander publiek en andere mogelijkheden.

 


 

Zazzle is een internationale welbekende website; waarop je zelf allerlei producten kunt ontwerpen en ook in je eigen shop kunt verkopen. Zazzle is enorm gegroeid en heeft vanuit Amerika de vleugels uitgeslagen naar Europa.

Intussen is er een Nederlandstalige website met talloze personaliseerbare producten.

Hier kun je echt een enorm breed scala aan designs op producten laten printen. Ze zijn niet goedkoop, maar bieden een enorme keus. Hiernaast vind je de link naar de Nederlandse Zazzle store.

N.B. De producten van Zazzle worden in USA geproduceerd. De levertijd kan langer zijn dan je gewend bent en het is mogelijk dat je extra invoerkosten moet betalen, voor producten die gemaakt zijn buiten de EU.

Je kunt er echter veel inspiratie opdoen voor unieke toepassingen van de dessins en clipart.

 

Tip!

Voor kosten besparing kun je via payhip een mooi digitaal dessin aanschaffen en in NL op een shirt; sjaal; handdoek op ander favoriet voorwerp laten drukken.

 

Voorbeeld producten Zazzle


Printbare kaartensets, placemats, posters en stationery.

Nieuw zijn de combinatiesetjes met verschillende design kaarten. Labels met alleen een afbeelding zonder achterkant en/ of kaartjes met logo op de achterkant; in PDF bestand.

Posters

Printbare posters van bloemen, abstract werk en kleurrijke encaustic art schilderijen op A4 of A3 formaat. Digitale downloads die je zelf kunt (laten) printen op gewenst papiertype.Digitale downloadbare artikelen geïnspireerd op encaustic art werken....speciaal voor de liefhebber van de encaustic art artikelen uit de Kerbusch Creaties collectie.

Deze site heeft veel Engelstalige product beschrijvingen, daar het een Engels of internationaal platform betreft. Wil je eerst meer lezen over de digitale Art producten? Lees dan de informatie over Payhip in een notendop op Digitale Art Producten bladzijde.

Wil je direct kijken naar de collecties? Klik hier! 

 

De Artshop van Payhip is simpel en overzichtelijk; ook vind je er alleen de producten van Kerbusch Creaties en niet 10.000 andere suggesties die bijvoorbeeld het algoritme van Etsy je nog wil laten zien. 

 

Payhip is een e-commerce platform waarop je zelf een specifieke digitale download shop kunt inrichten. Speciaal ontwikkeld voor de verkoop van digitale producten, ebooks; cursussen; software; muziek; grafische producten; illustraties, grafische designs; clipart; en alles wat digitaal leverbaar is.

Je kunt hier simpel en veilig afrekenen en je aankoop direct downloaden; waar je ook bent. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden in de checkuit; o.a. paypal.

 

Payhip shop Kerbusch Creaties

 

Voorbeelden diaserie met dessins van Kerbusch Creaties.