Overzicht Art shops

 Externe platformen met de Encaustic Art designs.

Na lang wikken en wegen heb ik mijn eigen webshop pagina met kunstkaarten, kalenders, kantoorartikelen en drukwerk gesloten in januari 2023. Er ging erg veel tijd in zitten om alles te bewerken, voorbeelden maken en de artikelen te presenteren.

 

De kunstkaarten en diverse dessins zijn nog als digitale downloads te koop in mijn Payhip shop.Printbare kaartensets, placemats, posters en stationery.

Nieuw zijn de combinatiesetjes met verschillende design kaarten. Labels met alleen een afbeelding zonder achterkant en/ of kaartjes met logo op de achterkant; in PDF bestand.

Posters

Printbare posters van bloemen, abstract werk en kleurrijke encaustic art schilderijen op A4 of A3 formaat. Digitale downloads die je zelf kunt (laten) printen op gewenst papiertype.Digitale downloadbare artikelen geïnspireerd op encaustic art werken....speciaal voor de liefhebber van de encaustic art artikelen uit de Kerbusch Creaties collectie.

Deze site heeft veel Engelstalige product beschrijvingen, daar het een Engels of internationaal platform betreft. Wil je eerst meer lezen over de digitale Art producten? Lees dan de informatie over Payhip in een notendop op Digitale Art Producten bladzijde.

Wil je direct kijken naar de collecties? Klik hier! 

 

De Artshop van Payhip is simpel en overzichtelijk; ook vind je er alleen de producten van Kerbusch Creaties en niet 10.000 andere suggesties die bijvoorbeeld het algoritme van Etsy je nog wil laten zien. 

 

Payhip is een e-commerce platform waarop je zelf een specifieke digitale download shop kunt inrichten. Speciaal ontwikkeld voor de verkoop van digitale producten, ebooks; cursussen; software; muziek; grafische producten; illustraties, grafische designs; clipart; en alles wat digitaal leverbaar is.

Je kunt hier simpel en veilig afrekenen en je aankoop direct downloaden; waar je ook bent. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden in de checkuit; o.a. paypal.

 

Payhip shop Kerbusch Creaties

 

Voorbeelden diaserie met dessins van Kerbusch Creaties.