Winter wijzigingen

Gepubliceerd op 28 januari 2023 om 15:30

Winter veranderingen....

In de herfst ben ik nog volop in de weer geweest met allerlei nieuwe designs en collecties met dessins en kerstkaarten.

 

Nu zijn we in januari beland en ik heb twee beslissingen genomen die je als website bezoeker gelijk zult opmerken.

Waar is de webshop?

De webshop pagina  met alle gedrukte kunstproducten is verwijderd.

Er was onvoldoende belangstelling helaas en het kostte heel veel tijd om alle producten te voorzien van voorbeelden; product presentaties, beschrijvingen en ook bevond ik me steeds meer achter de computer om kunstwerken te bewerken in plaats van ze te maken...ook had ik er steeds minder plezier in, tja, dus tijd voor radicale beslissingen.

Vaarwel Etsy

Ook de Etsy shop heb ik uit de lucht gehaald. Om dezelfde reden en ook omdat er zo vreselijk veel verkopers actief zijn op Etsy, dat je al super fanatiek reclame moet maken om gevonden te worden, en dat lijkt momenteel juist het verdienmodel van Etsy. 

 

Mijn Payhip shop is nog wel aanwezig. Er zijn zowel digitale naadloze patronen als kaartjes te bestellen. De dessins zijn alleen digitaal verkrijgbaar ( printformaat 30,5 x 30,5 cm) via de payhip winkel (zie ook Digitale Art producten

 

Hallo klankschalen !

Jawel! Er is weer een klankschalen massage aanbieding! Na de opruimactie is er weer ruimte voor andere geliefde bezigheden die al veel te lang op een laag pitje hebben gestaan!

 

Dus weg met de winterdip en kom genieten van een helende reis naar je onderbewustzijn, waar alle fantastische mogelijkheden in sluimerstand aanwezig zijn.

Tot de lente kun je een afspraak maken voor aantrekkelijke tarieven.

mail of bel voor een afspraak!