Clipart en Creative Fabrica

Gepubliceerd op 13 maart 2022 om 10:50

Een groeiend aantal geselecteerde graphics en illustraties zijn nu ook te vinden op het platform voor creatievelingen uit Amsterdam; Creative Fabrica. Er is voor iedereen wat te vinden; om maar een greep uit de collectie te noemen; sjablonen; slimme mockups; hulpmiddelen voor allerlei programma's als Canva, Photoshop; educatief materiaal; kleurplaten, illustraties, stickers; hobby; teveel om op te noemen. Internationaal georiënteerd dus wel Engelstalig.

 

Het werk wat ik daar als deelnemende designer publiceer wordt door hun verkocht, je kunt losse (eenmalige) bestellingen doen als je een gratis account aanmaakt maar als je vaak items nodig hebt, ben je voordeliger uit in de vorm van een abonnement, waarbij de abonnees een enorme keus aan digitale designs kunnen krijgen. Dit is een walhalla voor mensen die vaak elementen nodig hebben voor hobby, maar ook om zelf weer designs mee te maken.

 

Het basis abonnement bij CF geeft toestemming om de aangekochte designs  te gebruiken voor commerciële doeleinden mits je het design als onderdeel gebruikt van een aangepast ontwerp. Artikelen met uitgebreide (Full POD) licentie zijn ook ongewijzigd te gebruikten in commerciële ontwerpen. 

 

N.B. Mijn designs zijn niet in de Full POD categorie te vinden. Ik vind het belangrijk dat mensen zelf nog hun eigen creativiteit toepassen en niet alles gewoon kopiëren.

 

Neem nota van de licentie voorwaarden van Creative Fabrica, die je kunt vinden op hun website. Ook als je alleen inspiratie wilt, is het een geweldige site met een overvloed aan getalenteerde designers.

 

 

Cipart van Encaustic Art !

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar de shop op Creative Fabrica te gaan.

 

 

De collectie zal nog worden uitgebreid. Voor alle designs kun je rechtstreeks naar de shop op Creative Fabrica gaan.

 

Digitale dessins

Digitale set vierkante dessins met naadloos patroon.

Set papier voor allerlei toepassingen; opgemaakt 12 x 12 inch of in cm 30,5 x 30,5 cm.

Voor hobby, collage, scrapbook pagina's; dagboek illustraties, kleine cadeautjes; kaartjes, of grappige labels.

Ook toepaspaar op textiel, servetten, handdoek; kussens en noem maar op.

 

N.B. de zichtbare watermerken met de naam kerbusch creaties op de voorbeelden in deze blog zijn uiteraard niet aanwezig op de producten.

 

 

 

Egeltje Clipart