Artshop

Welkom op de webwinkel pagina voor een divers aanbod kunstwerken!

Wat kun je zoal vinden in deze artshop? Veelkleurige Encaustic Art schilderwerken waar je vrolijk van wordt en waar het plezier vanaf spat! Kunstkaarten, kalenders, collegeblokken en meer.... een scala aan bijzondere kunstproducten, alle producten staan hieronder. je kunt ook kijken bij de diverse categorieën, verdeeld over diverse pagina's. 

Bestelinformatie drukwerk artikelen

Via printapi heb ik met behulp van een web plugin een samenwerking met een uitstekende drukker. Kijk op de diverse pagina's welke kunstwerken je leuk vind; op de productpagina van het artikel staat een bestelknop waarmee je het artikel in de winkelmand kunt plaatsen. Artikelen uit de Artshop worden doorgaans in Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen geproduceerd en verzonden. Je ontvangt een bericht ter bevestiging en als het is verstuurd.

 

De verzendkosten worden automatisch berekend afhankelijk van het aantal artikelen en de grootte van je totale bestelling.

Lees ook de FAQ kunstkaartenshop

 

Watermerk

Het kan zijn dat de getoonde afbeeldingen een watermerk hebben in het midden van de pagina. Vanzelfsprekend staat er geen watermerk in de bestelde exemplaren.

Digitale download artikelen

Indien je digitale of printbare versies zoekt van kunstkaarten,  clipart, dessins of kalenders, kijk dan eens hier! Van diverse  kunstwerken vind je op de productpagina van mijn payhip platform prachtige digitale download artikelen.

Deze producten worden direct beschikbaar (downloadbaar) gesteld na aankoop. Wel moet je ze dan zelf uitprinten, voordeel is dat je ze na aanschaf vaker kunt printen; of zelf je toepassing kunt bepalen. Je vind hier ook een scala aan clipart, dessins en designs voor t-shirts en meer....! Via de afbeelding ga je rechtstreeks naar de de digitale artshop van Kerbusch Creaties.

 

Of lees eerst meer op Digitale Art producten pagina

 Diverse categorieën

 

 kaarten

Vierkante kaarten


Kalenders


Uit mijn recente Encaustic Art schilderkunst heb ik speciaal een serie designkaarten samengesteld. De originele designs zijn bewerkt en zo zijn vele bijzondere composities tot stand gekomen.

 

Allerlei vormen van expressie passeren de revue; soms vrolijk gekleurd en geschilderd. Soms sober en ingetogen. Kortom verschillende stijlperiodes en veelzijdig en origineel. Er komen ook nog meer designs en artikelen bij.