Artshop

Encaustic Art Kaarten en meer

Kunst geeft troost en plezier. Veelkleurige Encaustic Art schilderwerken waar je vrolijk van wordt en waar het plezier vanaf spat! Inmiddels is er een hele collectie kleine schilderijen die op intuïtieve manier tot stand komen. Daarna kun je je nog volop uitleven op digitale kunstkaarten. Je vind een scala aan bijzondere kaarten, verdeeld over diverse pagina's. 

 

Uit mijn recente Encaustic Art schilderkunst heb ik speciaal een serie designkaarten samengesteld. De originele designs zijn bewerkt en zo zijn vele bijzondere composities tot stand gekomen.

 

Allerlei vormen van expressie passeren de revue; soms vrolijk gekleurd en geschilderd. Soms sober en ingetogen. Kortom verschillende stijlperiodes en veelzijdig en origineel. Er komen ook nog meer designs en artikelen bij.

Overzicht Categorie kaarten

 Pagina A5 formaat kaarten

Vierkante kaarten

   Pagina A6 formaat kaarten


Placemats

Pagina collegeblokken

Pagina Kalenders


Design Shirts

Diverse designs zijn ook op T-shirts verkrijgbaar. Neem een kijkje bij de shirts. Gedrukt op bio katoen.

Zoek je iets voor aan de muur?

De originele Encaustic Art kunstwerken waarop deze kaarten zijn gebaseerd staan bij schilderijen.

Heb je interesse in reproducties zoals op print op canvas of Posters/ reproducties en wanddecoratie staan in samenwerking met Werk aan de Muur op: Kunst Prints

 


Watermerk

Het kan zijn dat de getoonde afbeeldingen een watermerk hebben in het midden van de pagina. Vanzelfsprekend staat er geen watermerk in de bestelde exemplaren.

Bestelinformatie

Via printapi heb ik met behulp van een web plugin een samenwerking met een uitstekende drukker. Als je een kaart, poster of kalender wilt bestellen kun je op de knop bestellen klikken. Het product wordt in het winkelmandje gedaan. Vervolgens kun je daar zien wat de precieze afmetingen zijn en de prijs.

De verzendkosten worden automatisch berekend afhankelijk van het aantal artikelen en de totale bestelling.

Lees ook de FAQ kunstkaartenshop