Kerstkaarten

Een nieuwe collectie tijdloze kerstkaarten!

Eind 2022 is de collectie aangevuld met enkele mooie kersttakken en sterren kaartjes, ook komen de luie kat en een winter hert voorbij, aangevuld met de vrolijke gekleurde heerlijke warme winterhuisjes. Nou ja, op de kaarten dan, in werkelijkheid zit ik te kleumen achter de pc hier op mijn bovenkamer, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit...

 

Nu is er ook een serie met 8 verschillende kerstkaartjes verkrijgbaar. Handig als je moeilijk kunt kiezen.

Er zijn nog wel een aantal dezelfde kaarten als vorig jaar in de shop; soms iets gewijzigd, indien nodig. Ze blijven gewoon superleuk en wie weet; dit jaar weer een andere serie.

 

De levertijd is doorgaans 1 a 2 werkdagen; hoe dichter naar de feestdagen toe kan het drukker worden; wees er snel bij dan heb je deze feestelijke kaartjes zeker op tijd in huis!

 

N.B. Mocht je voor digitale kerstkaarten willen kiezen, het grootste deel van de kerstkaarten is ook verkrijgbaar in mijn Payhip winkel, voor digitale downloads. Je kunt dan zelf zoveel kaartjes (laten) drukken als je nodig hebt, of op de computer nog een persoonlijke tekst toevoegen na aankoop. Link in afbeelding hiernaast.

Terug naar Artshop overzicht. klik hier.

 


Bestellen Verzendkosten
Enkele kaarten A6 set kerstkaarten 8 stuks verzendkosten set vanaf € 3,85
Enkele kaarten A5 set kerstkaarten 8 stuks vanaf 4,25

kaarten sets/ pakje enkele A5 kaarten met meer exemplaren van 1 design

Setje identieke kerstkaarten A5 formaat. 

Inclusief enveloppen.

Indeling Afmeting Bestellen Omschrijving
Bedrukt voor en Achterzijde A5 kaart 14,8 x 21,0 cm per set identieke kaarten (8x) set A 5 kaarten enkel met enveloppen