Terugblik op januari

Gepubliceerd op 31 januari 2021 om 11:30

Zowel oudjaar als de start van het jaar was dit jaar totaal anders dan andere jaren. We zitten nog steeds in een onplezierige situatie; januari heeft ook veel natte en sombere regenachtige dagen; of is dat gewoon mijn eigen impressie door alle negatieve nieuwsvermeldingen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik een atelier heb als uitlaatklep!

 

Geen wonder dat de thema's van de kunstwerken uit januari ook een beetje vreemd zijn uitgepakt. Vaak denk ik aan vrienden en familie; die we allang niet meer live bezocht hebben; door me een beetje terug te trekken in mijn eigen droombubbel komen er toch mooie werken tevoorschijn die geleid hebben tot een prachtige nieuwe kaartenset; die hoop en warmte uitstraalt.

Ook ben ik een groot fan van de boeken van het werk van Dr. Joe Dispenza, een internationale schrijver; spreker en wetenschapper op gebied van kwantumfysica. Tijdens de meditaties probeer ik mijn aandacht en energie op andere dingen te richten dan de direct waarneembare zichtbare wereld om ons heen, waar ik soms wel bijna door overspoeld word.

 

Het innerlijke pad naar verbinding met een oneindig intelligent veld van bewustzijn is een van de terugkerende thema's in deze Encaustic Art werken. De meest bijzondere heb ik eruit gelicht om ook voor jullie bijzondere inspirerende kaarten te maken, met nieuw licht aan de horizon.

 

 


 »