Ontwaak uit de winter

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 18:53

Zo knipper je met je ogen en dan is het alweer 1 april.

 

Zo dacht ik aan nieuwe toepassingen voor de designs en aangezien eten en tafelen een van mijn liefhebberijen is, leek me de toepassing op tafeldecoraties ook geweldig. Genieten aan tafel van heerlijke smaken en oogstrelende placemats.

 

De Encaustic Art placemats.

In de tussentijd heb ik diverse nieuwe Encaustic Art werken gemaakt in het atelier. Er zijn nu ook originele placemat setjes te bestellen. Een paar bijzondere exemplaren wilde ik graag uitlichten in dit blog.

 

Ze zijn per set van 10 stuks verkrijgbaar. De afmetingen zijn circa 40 x 30 cm, liggend model.

Door een dun laagje lamineer kun je ze langer gebruiken en zijn ze na gebruik gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

Placemat Wiring Thoughts

Deze prachtige grillige vormen lijken verbindingen met elkaar te zijn aangegaan; dit is nog verder geaccentueerd door de spiegeling die is aangebracht in het design. Dit ontwerp is geïnspireerd op het gegeven dat gedachten die met elkaar overeen stemmen meer van hetzelfde gedachtengoed aantrekken.

Het wordt dus weer heerlijk tafelen op een kunstzinnige bodem met diverse thema's. De dessins zijn met verschillende vrolijke dieren opgeluisterd zoals de knabbelende muizen, soms zitten ze te smullen op een stevig blok kaas (Hello Cheese)

 

Ook vind je in deze collectie de dromerige varkens terug die echt niet willen worden opgegeten natuurlijk....

 

De collectie zal nog worden uitgebreid. Voor alle placemat designs kun je rechtstreeks naar de pagina gaan:

Placemats